mandag 24. april 2017

FAKE NEWS

Definisjon av ''fake news'' er at det ikke er sant. Det virker veldig troverdig, men er fortsatt falskt. Dem for deg til å tro at denne falske nyheten kommer til å skje snart.

At verden går under er en falsk nyheten som spredde seg raskt og mange folk trodde på det. Slike hendelser skjer ofte. Det er ikke så lett å se om en nyhet er falsk eller ikke. Du må finne de rette kildene som mange folk stoler på. 

Noen ganger så er falske nyheter morsomme, men noen ganger så kan det skape mye ubehag. At verden går under skapte et enormt ubehag for mange. Ikke stol 100% på det du leser på nett. Du må heller stole på kilder som har vært her i flere år. Aviser, TV, radio o.s.v  


Jeg har lagd en falsk nyhet som mange tror på ved første øyekast. Mange elever og studenter strever med lekser og hvor mye stress det pågir. i hverdagen. Jeg valgte å sette inn en dato som er rett rundt hjørnet så mange folk har utrolig mye håp.  Min falske nyhet virker veldig troverdig fordi mange sliter med å få leksene ferdig. Når man hører at noe man hater blir kuttet ned så er det veldig overbevisende. 



Fra og med 1 mai så kutter norske skoler lekser. En overskrift som er kort, men er troverdig.