tirsdag 31. januar 2017

Egenvurdering for Infografikk
Det jeg har gjort: Jeg har redigert min del av filmen. Det meste jeg har gjort er å finne bilder til det jeg skal si og fin pusse manuset mitt. Jeg har også hjulpet litt med de andre og hvordan vi hjalp hverandre og måten vi bygget oss opp.

Det jeg har lært: Jeg har lært den riktige måten om hvordan man skal samarbeide best med hverandre. Jeg har også lært veldig mye mer om Illustrator og hvordan den har veldig god bruk.


Det som er lurt å lære: Å ha en veldig bra start. Har man en veldig bra start så blir avslutningen mye bedre enn forventet. Vår start gikk veldig sakte, men når vi fikk tak i det som gikk det mye enklere enn forventet.  

torsdag 12. januar 2017

Den Gode Gjerningen


''Den Gode Gjerningen'' handler om en hjemløs jente som ikke har så mye. Alt hun har er en kopp og sine skitne klær som ho alltid har på seg. Et par venner går forbi og velger å sparke til koppen hennes. Noen få kroner faller ut og et av vennet paret velger å plukke det opp og ta pengene selv. Samvittigheten dreper etter hvert venne paret og dem velger å kjøpe noe til denne stakkars lille jenta som ikke har noen ting. 
Budskapet i filmen er man kan alltid lære av sine feil. Det går fint selv om man gjør feil, men å gjøre noe riktig etterpå er det som teller! Å faktisk se noen i øyene og be om tilgivelse er det sterkeste man kan gjøre!  



lørdag 7. januar 2017

#Portrett_MK 

Med: Jørgen Skarpholt Fjeld

#Bevegelse_MK

Modell: Jørgen Skarpholt Fjeld

#Skygge_MK

Pop Art

Betegnelsen «popkunst» kommer av «populærkunst», og henviser til denne kunstretningens fokus på temaer og teknikker hentet fra masse- og underholdningskulturen. Pop art er en kunstretning 

fredag 6. januar 2017